Komentariši

Tužna priča ili velika prevara: Traži pomoć, a hoda po restoranima obučena po zadnjoj modi?! (FOTO)

 

Našoj se redakciji jučer javila čitateljica koja je, kako piše, tri dana plakala nakon što je ne jednoj televiziji pogledala emisiju o Elviri Dedić i njezinoj obitelji. Poduzela je i konkretne korake da bi pomogla, a onda je uočila neke u najmanju ruku nelogične stvari..

 
 
Elviri Dedić s mužem koji ju je navodno napustio prije osam godina i prijateljima (Foto: facebook)

Elviri Dedić s mužem koji ju je navodno napustio prije osam godina i prijateljima. Slika je objavljena na Facebooku u januaru 2011,

Riječ je ovdje o Elviri Dedić o kojoj su brojni mediji izvještavali u više navrata, navodeći da je riječ o samohranoj majci koja, zajedno sa dvojicom sinova živi u Gradačačkoj ulici u sarajevskom naselju Otoka, od 196 maraka socijalne pomoći. Ističe se također da je prije nekoliko godina operisala karcinom dojke, da nigdje ne radi te da bez javne kuhinje ona i njezina obitelj ne bi mogli preživjeti.

Najprije, čudno je da u članku objavljenom prije 8 godina, kad je tražila pomoć, piše da je oprerirala karcinom dojke i da ju je muž napustio, a 2012. ponovo spominje istu bolest, a pri tome je naša čitateljica, u direktnom kontaktu od nje, porukama preko mobitela, te od starijeg sina, preko Facebooka, doznala da ih muž, odnosno otac, posjećuje.

Napominje i da su na Facebooku bile slike Elvire i njenog muža, objavljene na Facebooku 2011., na kojima su zagrljeni i lijepo obučeni, zajedno s djecom i prijateljima u tom istom stanu gdje su ih snimali.

Pored nekih slika objavljenih na FB-eu pojedini komentari su nestali!

Istina je, moguće je da su slike snimljene i nešto ranije, ali sigurno ne prije osam godina, kada je Elviru navodno već bio ostavio muž, jer se na jednoj od tih fotografija vidi uključen kompjutor, na čijem monitoru je otvorena prva strana Facebooka.

Uočila je, također na Facebooku, Elvirine slike iz doba kad traži pomoć putem novina koje je prikazuju obučenu po zadnjoj modi, ofarbanu, iz raznih restorana sa pjevačicama…

U međuvremenu, nakon što je naša čitateljica ostvarila spomenute kontakte, neke od tih slika su uklonjene ili su postavke FB profila promijenjene, tako da ih mogu vidjeti samo prijatelji, no neke su još dostupne. Zanimljivo je da su pored tih slika koje su još dostupne, neki komentari uklonjeni, što se vidi po tome što postojeći komentari “vise”, odnosno predstavljaju odgovor na komentar kojeg više nema.

Neobično je, kaže, i to da je Elvirin muž zaposlen, a navodno ne plaća alimentaciju jer, ako su razvedeni, pitanje alimentacije rješava sud, to je dječje pravo bez obzira da li majka podnosi neki zahtjev ili ne.

Pored nekih slika objavljenih na FB-eu pojedini komentari su nestali!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s

%d bloggers like this: