Komentariši

Probudila se usred noći, vidjela pitona na bebinoj ruci i spasila joj život

Probudila se usred noći, vidjela pitona na bebinoj ruci i spasila joj život

Uznemirena mačka probudila je majku sikćući. Kad je otvorila oči i pogledala prema bebi, vidjela je veliku zmiju ne njezinoj ruci i jednostavno reagirala.

Tess Guthrie, 22-godišnja majka iz Lismorea u Australiji, bacila se na 1,80 metara dugog pitona i zgrabila je zmiju malo ispod glave. To je bilo dovoljno da piton zarije zube u ruku njezine djevojčice čak triput, no Guthrie nije odustajala i uspjela je maknuti zmiju sa svoje kćerkice.

‘Mislila sam da imam noćnu moru, ali sam ubrzo shvatila kako to nije bio samo san’, rekla je Guthrie, a prenosi Daily Mail.

Brzo je pozvala hitnu pomoć i profesionalnu pomoć. Hvatač zmija Tex Tillis, koji je došao na mjesto događaja, istaknuo je kako zmija zapravo nije imala namjeru napasti bebu.

‘Pokušavala se utopliti grupnim zagrljajem. Pitoni imaju ispod donje čeljusti osjetila koja im omogućuju da svijet vide u infra crvenom spektru. Stoga, u mraku bi oni bebu vidjeli kao izvor topline’, pojasnio je Tillis.

Piton koji je ugrizao bebu star je između šest i deset godina, procijenio je Tillis i dodao kako ni po čemu nije bio ogroman primjerak svoje vrste. ‘Oni narastu puno, puno veći’, dodao je.

dnevnik.hr

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s

%d bloggers like this: