Komentariši

SHOWBIZZ : KĆERKA KLAUSA KINSKOG OTKRILA: Otac me je počeo silovati kada sam imala pet godina

KĆERKA KLAUSA KINSKOG OTKRILA: Otac me je počeo silovati kada sam imala pet godina

Danas 60-godišnja Pola Kinski, u svojoj autobiografiji ‘Kindermund’  otkrila je da ju je umrli otac, glumac Klaus Kinski, 14 godina seksualno zlostavljao. Počeo je kada je imala pet

Pola Kinski (60), najstarija kćerka preminulog njemačkog glumca Klausa Kinskog, otkrila je u svojoj autobiografiji ‘Kindermund’ da ju je otac seksualno zlostavljao od pete godine života. U ekskluzivnom intervjuu za njemački časopis Stern, ispričala je da ju je otac čak 14 godina silovao i zlostavljao.

Klaus, najpoznatiji po svom radu sa režiserom Wernerom Herzogom na filmovima kao što je ‘Fitzcarraldo and Aguirre: The Wrath of God’, umro je 1991. godine od srčanog udara.

Pola, koju je Kinski dobio u prvom braku s pjevačicom Gislinde Kuhlbeck, otkrila je detalje zlostavljanja. Ispričala je kako je ostala živjeti s majkom nakon što su joj se roditelji rastali 1955. godine. No nakon što je njena majka upoznala drugog muškarca Pola se odselila od nje. Klaus je to iskoristio i odveo je sa sobom dok je radio diljem Europe.

Otkrila je da ju je bacao u zid, silovao i zatim joj donosio skupe poklone. Izjavila je da se prema njoj odnosio kao da je njegov ‘mali seksualni objekt’.

– Nisam to htjela, ali on nije mario. Samo bi uzeo ono što je htio – rekla je.

Poput svoje polusestre Nastassje i polubrata Nikolaija Kinskog Pola je također poznata po glumačkoj karijeri. Glumila je u nekoliko njemačkih TV filmova te u pozorišnim predstavama. Majka troje djece danas je u penziji. Zaključila je da je tek sada odlučila otkriti istinu o svom ocu jer joj je dosta toga da ga neki njemački mediji toliko idoliziraju.

– Ne mogu više slušati: ‘Tvoj otac je bio sjajan, bio je genije’. Otkad je umro to je postalo još gore – zaključila je Pola, prenose 24sata.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s

%d bloggers like this: