Komentariši

(FOTO) Najbolje očišćen grad na USK-u: Cazin može poslužiti svima za primjer

(FOTO) Najbolje očišćen grad na USK-u: Cazin može poslužiti svima za primjer

Već se je po ko zna koji put Cazin pokazao kao najorganizovaniji grad na USK-u a i šire, kada je u pitanju rad zimske službe i čišćenje snijega sa javnih površina. Naravno, da nemože sve biti savršeno, te primjedbi uvijek mora biti, ali kako dobijamo pozitivne kritike od naših posjetilaca sa ostalih gradova Unsko-sanskog kantona, Cazin definitivno služi za primjer kako se bori sa snježnim padavinama.

Ekipa Cazin.NET portala je redovno pratila stanje na cestama, kako u užem tako i ostalim područjima naše općine od naših posjetioca portala, te kada je to bilo potrebno i kritikovala neprohodnost puteva. Većinom je to bilo čisto i prohodno, te za zimske uslove sasvim zadovoljavajuće. Sve smo to pokušali potkrijepiti i fotografijama koje pokazuju da je stvarno sve većinom čisto i prohodno te da građani Cazina mogu bez većih problema provoditi svoje svakodnevne aktivnosti.

I tokom danšnjeg dana (petak 18.01.2013) smo pratili stanje na putevima na našoj općini, Radio Cazin je posljednjih dana pokušao animirati svoje slušaoce kontakt telefonima, te pokušati dobiti što više informacija o prohodnosti na putevima. Ekipa cazin.net portala je u toku današnjeg dana i noći za vas zabilježila i nekoliko fotografija gdje su radnici JKP Čistoća, te novozaposleni radnici sa Biroa rada neprestano na terenu, gdje radnim mašinama oodvoze snijeg sa trotoara na razne deponije, da bi Cazin učinili što prohodnijim te što spremnije dočekali eventualne nove snježne padavine. Na snimci TV panorame RTV Cazin možete pogledati izjave direktora JU KSF Cazin Munira Durakovića te načelnika općine Cazin mr. Nermina Ogreševića.

cazin.NET

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s

%d bloggers like this: